Kinderopvang KOOS

Kinderopvang KOOS

Kinderdagverblijf Jottem heeft verticale groepen (0 tot 4 jaar). We werken met een vaste dagindeling en tussendoor is er tijd voor allerlei activiteiten. We zijn maar wat graag buiten. We delen met school het fijne, grote schoolplein. Daar is heel veel ruimte om te onderzoeken en te ontdekken. Op de groepen werken we met vaste pedagogisch medewerkers, zo kunnen we een goede band en veiligheid bieden aan de kinderen en ouders. Wat we doen en bedenken, dat vragen we de kinderen. We luisteren naar de wensen en dromen. Zo maken we het samen leuk en fijn. Elke dag weer.
Voor meer informatie zie: Kinderopvang KOOS – locatie Jottem!

Peuterwerk

Peuterwerk Jottem is de ideale plek voor peuters om andere kinderen te ontmoeten. Hier krijgt uw kind de kans om zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. Het peuterwerk biedt een programma dat gericht is op het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van de peuter. Peuters worden voorbereid op de basisschool door spelenderwijs te leren kleuren, vormen en emoties te herkennen en de motoriek te verbeteren. Ook ontwikkelen ze sociale vaardigheden en leren ze hoe ze hun gevoel kunnen uitdrukken in woorden. In de bouw-, huis-, lees- of blokkenhoek kunnen peuters zich terugtrekken om te spelen met hun vaste vriendjes en/of vriendinnetjes. Binnen Brede School Kwintijn werken we met een taalplusgroep. Kinderen van de peutergroep en de kleuterklas krijgen hier extra ondersteuning.

BSO Sterk

BSO Sterk biedt voorschoolse-, naschoolse- en vakantieopvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De opvang sluit aan op schooltijden. Bij de BSO is er volop ruimte voor vrij spel: de kinderen mogen zelf een activiteit kiezen, maar er worden ook gerichte activiteiten aangeboden, bijvoorbeeld aansluitend op een bepaald thema. BSO Sterk is een fijne plek voor je uurtjes na school. We hebben een kleine groep en een huiselijke opvang. En we zitten bij basisschool Kwintijn. Het ons-kent-ons gevoel is bij ons heel… sterk! De kinderen, de pedagogisch medewerkers, de leraren, we kennen elkaar allemaal. Dat betekent naast een vertrouwde plek veel gezelligheid. En we hebben ook nog eens veel ruimte.
Voor meer informatie zie: Kinderopvang KOOS – locatie Sterk

Kinderopvang KOOS – locatie Labyrinth