Spring naar hoofd-inhoud

Brede School

In onze school is ook kinderopvang van 0-4, met peuterwerk en voor- en naschoolse opvang aanwezig. Beiden worden aangeboden door KOOS kinderopvang.

 

Kinderdagverblijf en voor- en naschoolse opvang Sterk!

Naast onze groep 1/2  is een prachtige, huiselijke ruimte gecreëerd waar kinderen van 0 tot 4 jaar in een fijne en kleinschalige sfeer worden opgevangen.  We bieden in  een vertrouwde en deskundige omgeving dagopvang met veel persoonlijke aandacht. Op onze locatie werken vier leidsters, die volgens rooster op de groep aanwezig zijn.

Peuterwerk Jottem!

Zowel op de ochtenden als op de middagen kunnen peuters, vanaf 2 ½  jaar, bij ons meedoen aan het peuterwerk. De peuterspeelzaal is een ideale plek voor peuters om andere kinderen te ontmoeten. Hier kan je kind zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ontdekkingen doen. Ze leren hoe ze met elkaar spelen, ze met elkaar praten, ze ontdekken de wereld! Peuters bezoeken de peuterspeelzaal gedurende 2 of meer  dagdelen van elk 2,75 uur per week. Als je peuter behoefte heeft aan meer begeleiding, dan kan hij of zij op advies van de GGD gedurende 4 dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. Dat gebeurt bijvoorbeeld als men inschat dat er een achterstand bestaat in de taalontwikkeling van je peuter.

 

Op de site van Kinderopvang KOOS kun je je kind inschrijven.

www.kinderopvangkoos.nl